Press "Enter" to skip to content

Europa se pregătește de un nou val de coronavirus. Măsurile impuse de autoritățile străine

DISTRIBUIE POSTAREA DACA ITI PLACE

Autoritățile din întreaga Europă se pregătesc pentru un nou val de infectări cu noul coronavirus.

În ultima perioadă, numărul de cazuri de infectări cu noul coronavirus a crescut în mai multe state din Europa. De exemplu, Rusia are 975.576 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, fiind urmată de Spania cu 451.792 cazuri, Marea Britanie, Italia, Franța și Germania, fiecare cu peste 200.000 de cazuri raportate.

De exemplu, Spania a fost deja destul de afectată de al doilea val de îmbolnăviri cu noul coronavirus, iar de acum copiii care au peste șase ani trebuie să poarte mască de protecție în permanență, în școli. Anunțul a fost făcut de guvernul de la Madrid. Deşi elevii vor trebui să păstreze între ei o distanţă de 1,5 metri, cei mici vor putea să se joace între ei fără a respecta această măsură. Primăria Madrid a anunţat închiderea parcurilor pe timp de noapte şi a piscinelor.

În Franța, purtarea măștii este obligatorie, mai ales în Paris, în spațiile deschise.

În Germania, se recomandă să nu se mai călătorească în alte țări sau regiuni cu risc ridicat. De asemenea, evenimentele sunt interzise, mai ales dacă au un public numeros.

În Polonia, ”din cauza ameninţării răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, este necesar să ne exercităm dreptul de a reintroduce o interdicţie a traficului aerian pentru a reduce ameninţarea la adresa sănătăţii publice”.

În Marea Britanie, masca de protecție trebuie purtată atunci când se deplasează în interiorul unităţilor de învăţământ de către elevi și cadrele didactice, arată Digi24.

Sursa: ciao.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *