Press "Enter" to skip to content

ESTE ÎMPĂCAREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ! S-A ÎNTÂMPLAT LA NOUĂ LUNI DE LA DIVORȚ. MANTEA A SPUS TOT

DISTRIBUIE POSTAREA DACA ITI PLACE

Andreea Mantea a făcut dezvăluirea, în cadrul emisiunii Teo Show, prezentată de Teo Trandafir. Cei doi care și-au reluat relația divorțaseră în urmă cu nouă luni. Se poate spune că este împăcarea momentului în showbiz.

Mihai Mitoșeru și Noemi au uitat de toate neînțelegerile care au condus la o separare oficială a drumurilor și s-au împăcat! Detaliile avea să le dea Andreea Mantea, în direct la Teo Show. „Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai, și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți”, a glumit apoi Andreea, după ce a dat anunțul zilei.

Mihai Mitoșeru – Naomi, împăcarea momentului

În noiembrie, anul trecut, Mihai Mitoșeru și Noemi decideau că relația lor nu mai poate continua, astfel că i-au pus capăt. Atunci, Mitoșeru declara că divorțul a venit, pur și simplu, de la o simplă ceartă. Noemi și-a luat hainele și a plecat la mama ei, iar de atunci au tot apărut discuții între ei. ”Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper să fim fericiți amândoi… separat!”, era declarația pe care prezentatorul tv o făcea la acea oră.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔”,  avea să anunțe vestea și pe Facebook.

Mihai Mitoșaru și Noemi erau împreună de 13 ani la momentul divorțului, iar căsătoriți erau de patru.

Sursa: cancan.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *