Press "Enter" to skip to content

O PREZENTATOARE DE LA NOI SE RETRAGE DIN LUMEA TELEVIZIUNII: “AM DECIS SĂ IES DIN VIAȚA DE JURNALIST ȘI…”

DISTRIBUIE POSTAREA DACA ITI PLACE

Veste tristă pentru telespectatorii unei televiziuni din România! O prezentatoare a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și a făcut public anunțul prin intermediul unui mesaj emoționant. Ea a fost copleșită de gândurile senine ale apropiaților, ale foștilor colegi, dar și ale susținătorilor săi.

Gențiana Coman se retrage din lumea televiziunii

Gențiana Coman a renunțat la locul ei de la pupitrul știrilor de la B1 TV. Fosta prezentatoare a așternut pe pagina sa de Facebook câteva mărturisiri emoționante despre locul în care a muncit vreme de un deceniu și a folosit un font diferit.

“N????-???????? ???????????? ???????? ????????????????????????????????, ???????? ???????????????? ????ă ????????????????: «P???? ????????????â????????!»

La capătul a 10 ani de la clasica formulă: «Bun găsit la știri!», am decis să ies din viața de jurnalist și să mă despart de locul în care am avut șansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puțin pentru moment…

Am iubit din prima secundă ceea ce am învățat să fac cu demnitate și devotamente. Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, stresant ori imposibil mi s-a părut uneori. Abia asta e partea cea mai frumoasă

Amintirile pe care le voi purta cu mine de aici înainte sunt trainice, iar legăturile umane create de-a lungul vremii, nimeni și nimic nu le va putea schimba vreodată. Dragi colegi, vă sunt recunoscătoare pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în această frumoasă decadă, fermitatea și perseverența pe care ați îngăduit să le aveți, oricât de dificilă și «incomodă» am fost uneori, de mai multe ori… pentru voi. Faptul că am avut onoarea de a vă cunoaște pe fiecare în parte, mă face să fiu un om valoros.

Să spui «la revedere» unor oameni dragi nu este niciodată ușor, așa că voi spune un salut timpuriu pentru data viitoare când ne vom revedea, indiferent de circumstanțe: «Pe curând!» și… mai importat decât atât: MULȚUMESC PENTRU TOT!!!! MULȚUMESC B1 TV!” este mesajul scris de fosta prezentatoare pe contul său oficial de Facebook.

“E mare păcat că ne părăsiți pe noi, privitorii și fanii dumneavoastrp, de la B1! Vă doresc multă sănătate și SUCCES MAXIM oriunde mergeți! Încă o dată, vă spun că eu, unul, regret nespus!”, “Mult succes, draga mea! Televiziunea este, într-adevar, prima noastră dragoste și nu se uită niciodată. Însă, călătoria este lungă și foarte interesantă. Și merită din plin!”, “Succes și tot binele din lume îți doresc!! Câteodată o schimbare în viața noastră este binevenită. O zi cât mai frumoasă și liniștită!” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea Gențianei Coman.

Sursa: cancan.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *